

2 su bardağı su
2 su bardağı toz şeker
1 tatlı kaşığı limon tozu
YAPIMI
Herhangibir tencerenin içerisine su ve toz şekeri koyarak kaynamasını ve şekerin erimesini sağlayalım.Kaynamaya yakın limon tozunu ekleyerek sürekli karıştırmak suretiyle kaynatmaya devam edelim.Daha sonra ocaktan alarak soğumaya bırakalım.Soğumasını beklerken ara ara karıştıralım.Bu sayede ağdanın sertleşmemesini sağlamış oluruz.
UYGULANIŞI

Ağdayı uygulama esnasında ağdanın ellerinize yapışma sorununu ortadan kaldırmak için yanınızda bir kap içerinde su bulundurun.Ağdadan sonra hafif hareketlerle lif yardımıyla ağdalı bölgeyi masaj uygulayarak temizleyin.Artan ağdalarınızı bir kabın içerisinde buzdolabında saklayabilir ihtiyaç duyulduğunda ısıtarak tekrar uygulayabilirsiniz.Sertleşen ve koyulaşan ağdanızı yeterli miktarda su ekleyerek tekrar istenilen kıvama ulaştırabilirsiniz.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder
Değerli zamanınızı yorum yaparak kullandığınız için teşekkür ederim. En yakın zamanda yorumunuza dönüş yapılacaktır.