20 Aralık 2015 Pazar

Vajinismus Nedir? Bitkisel Tedavi Yöntemleri Nelerdir?

  Kadınlarda ilk gece korkusu olarak bilinen rahatsızlığa vajinismus adı verilmektedir.Bu durumda cinsel ilişkiye girme esnasında kadının vajen kaslarının istem dışı kasılmasıyla cinsel ilişki gerçekleşemez.Vajen kasılmaları vajina girişini  duvar gibi kapatır.Bu kasılmalar kadının kontrolü dışında gerçekleşir ve eşini reddeder.
   Birçok vajinismus  hastası kadın aylarca ve hatta yıllarca evli olmasına rağmen hala bakiredir.Bu durumdaki kadınlar sanki çok kan akacakmış,öleceklermiş, canları çok acıyacakmış hissiyatına kapılarak kendilerini koruma iç güdüsüyle istemsiz olarak kasılmaya sebep verirler.
   Vajinusmus sorunu olan kadınlar cinsel bölgelerine dokunulmasına ve hatta aynada görmeye bile tahammül edemezler.Jinekolojik muayene olmaları imkansızdır.Aslında kadın eşiyle beraber olmak istediği halde istem dışı olamama durumuyla karşı karşıyadır ve bu sorunu yaşayan evliliklerde büyük problemler yaşanmaktadır.Tamamiyle psikolojik bir sorun olan   vajinismus psikolojik tedavi ve eşlerin manevi desteğiyle ortadan kalkabilir.Psikolojik tedaviye ek olarak bir kaç bitkisel tedavi yöntemide mevcuttur.

ISIRGAN OTU
1 litre suyun içerisine 2 yemek kaşığı ince ince doğranmış ısırgan otu eklenerek kaynatılır.15 dk demlendirildikten sonra günde 2 kez 1 su bardağı tüketilir.

ADAÇAYI
1 litre suyun içerisine 1 yemek kaşığı adaçayı eklenerek kaynamaya bırakılır.10 dakikalık demlenme süresinin ardından günde iki su bardağı tüketilir.

MEYAN KÖKÜ
Bir miktar meyan kökü tozu bir bardak sade maden suyuna eklenir ve tüketildiğinde kadınlar için doğal afrodizyak etkisi yaratır.

BİTKİSEL MACUN
1 yemek kaşığı çörek otu,1 çay kaşığı polen,1 yemek kaşığı üzüm çekirdeği tozu 200 gr keçiboynuzuyla karıştırılarak macun haline getirilir.Doğal bir afrodizyak görevi gören bu macun kadınlarda mükemmel etki gösterir.

PADİŞAH MACUNU
2 çorba kaşığı kişniş, 4 tatlı kaşığı arı poleni, 2 çorba kaşığı kakule, 3 çorba kaşığı toz zencefil, 4 tatlı kaşığı türk kahvesi, 100 gr dövülmüş antep fıstığı,3 çorba kaşığı dövülmüş kırmızı ginseng ve 1 kilo süzme bal tahta kaşıkla karıştırılarak macun elde edilir.1 yemek kaşığı tüketilir.

   Mutlu bir evlilik mutlu ve düzenli cinsel yaşamdan geçer.Sorunsuz cinsel yaşam ise mutlu bir evliliğin sonucudur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Değerli zamanınızı yorum yaparak kullandığınız için teşekkür ederim. En yakın zamanda yorumunuza dönüş yapılacaktır.